5 Причини да изберете апартамент за нощувки

5 Причини да изберете апартамент за нощувки

Една нова и все по-бързо развиваща се алтернатива за бизнес пътуващите и туристите е отсядането в частен апартамент за нощувки, разположен в жилищна сграда. Какви са предимствата на този вид нощувки и защо все повече пътуващи го предпочитат, може да прочетете в следващите няколко реда:

plovdiv-noshtuvki-centyr-star-grad
Domus Apartment Old Town Plovdiv 

1.Комфорт

Апартаментът за нощувки предлага много повече пространство и удобства от хотелската стая. Разполагате минимум с две стаи – всекидневна и спалня. Имате място за отдих, да приготвите храна, кът за работа и място за гледане на телевизия. Изключително удобен е за семейства с деца, които имат нужда от повече пространство и условия, в които да приготвят вкусна храна за семейството.

Domus-Apartment-Iglika-Plovdiv

2.Обслужване

Обслужването в апартаментите от този тип, не отстъпва на хотелското, напротив в повечето случаи даже го превъзхожда. Получавате персонално внимание от настаняващия Ви, който ще ви даде насоки за забележителностите в града, ресторанти за хранене, за интересни събития и за места, които може да посетите в околностите. За възникнали въпроси, проблеми и коментари ще получите решение, а не рутинното: „Ще предам на управителя, да видим какво може да се направи“.

3.Локация

Апартаментите за нощувки са разположени в централните части на града, така че бързо и лесно пеш, ще може да достигнете до всяка известна точка или забележителност, без да губите време в пътуване.

apartamenti-Domus-Plovdiv

4. Цена

Цената в апартамент за нощувка се равнява на такава за хотелска стая, но получавате много повече – пространство, качествено обслужване и най-вече домашен комфорт и уют. Гъвкавата ценова политика на апартаментите за нощувки предлага и изгодно настаняване както за една нощувка, така и за период от месец например.

domus-apartment-old-town-welcome5.Допълнителни услуги

Повечето апартаменти за нощувки предлагат допълнителни услуги, като цялостно организиране и планиране на пътуването Ви, коли под наем, туристически обиколки, ексурзоводни турове.

И не на последно място апартаментите за нощувки са подходящи за хора, които искат да усетят местния начин на живот, да се докоснат до културата, бита и автентичната атмосфера и да изживеят пътуването си, чувствайки се като у дома си в един чужд град. Какви още предимства предлагат апартаментите за нощувки може да откриете сами, като при следващото ви пътуване изберете напълно оборудван апартамент.

Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.